Sončnično olje

Sončnično olje

 Sončnično olje
 
Šifra: sončnica
Vsebina: 1 l
Razpoložljivost: 4
Količina:     - ALI -   Na seznam želja
V primerjavo

Osnovni podatki:
Količina: 1 l hladno stiskanega sončničnega olja.
Rok uporabe: 6 mesecev.
Stiskano: sproti, da je vedno sveže

Osnovni podatki:
Hladno stiskano sončnično olje vsebuje enojne nenasičene maščobne kisline, od katerih je kar 90 % OMEGA 9.
Ruska akademija znanosti je potrdila neverjetne zdravstvene učinke za razstrupljanje krvi pri limfnih obolenjih in okvarah – tudi v primerih raka in AIDS-a so rezultati izjemni.
Preko slinavk v ustih se bodo iz telesa izločili številni strupi, bakterije, plesni ...S tem se očisti kri. Vse nečistoče se naberejo v olju, zato se ga ne sme pogoltniti, saj vsebuje veliko strupenih snovi.

Vpliv na zdravje in kura z oljem:
Zjutraj na tešče, pred umivanjem zob, preden kaj spijete ali pojeste, dajte v usta žlico (nujno mora biti ekološko hladno stiskano) olja, vendar ga ne pogoltnite! Z blagim potiskom jezika in obraznih mišic ga od 15 do 20 minut pretakajte po ustih, hkrati pa čeljust premikajte gor in dol, da čim bolj spodbujate žlezo slinavko. Sprva bo olje bolj viskozno, po 15 minutah pa postane belo in peneče.
Ko olje izpljunete, si temeljito sperite usta in zobno krtačko. Pri hujših obolenjih lahko terapijo ponovite 20 minut pred vsakim obrokom. Pogoj je le, da 20 minut prej in po terapiji ne pijemo tekočine. 

Olje v prehrani:
Naše hladno stiskano sončnično olje je odlično za pripravo solate, sveže zelenjave, nekoliko manj priporočljivo ampak tudi primerno pa je tudi za cvrtje

Shranjevanje olja:
Sončnično olje je najbolje hraniti v temnem in dokaj hladnem prostoru.

Sistem: OpenCart.
Bio kmetija Ržen © 2023. | design: GALINTECH s.p. Hitro in poceni.